Boost App Offers Pay Bills and Earn up to Bonus 500 stars

Boost

Korang tau tak, yang  Boost turned 5 this month?  So sempena Boost 5th Birthday,  kitaorang nak bagi korang up to bonus  500 Boost stars. Senang je nak dapat. Cuma bayar bil guna Boost App, dah boleh dapat bonus hingga 500 Boost Stars tu.

Korang cuma kena ikut 2 steps ini:

Join misi “Pay Bills and Earn up to Bonus 500 stars’ di dalam boost app dulu lepas tu selesaikan dengan bayar bil elektrik, dan air min. RM10. Dah selesai, collect mission reward dan join lagi sebanyak 10 kali untuk nikmati Bonus 500 stars.

Dah selesai, collect mission reward dan join lagi sebanyak

10 kali untuk nikmati Bonus 500 stars.

*Some biller boleh bayar sehari sekali je

tapi dont worry korang boleh join misi ni setiap hari.

Tahu tak dengan Boost Stars tu  korang boleh guna untuk  jimat hingga RM10 untuk bil seterusnya. Giler jimat! So standby je untuk selesaikan misi & settle semua bil korang,
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
MalaysiaFreebies.com
Logo