Yoodo Free SIM Card & RM20 Credit Giveaway

Yoodo Free SIM Card & RM20 Credit Giveaway
Yoodo Free SIM Card & RM20 Credit Giveaway

Aktifkan SIM Yoodo pertama anda dan dapatkan kredit RM20 PERCUMA!

Dapatkan booster 20GB pula pada hanya RM20!

Promosi sah sehingga 31 Disember 2018.

Bagaimana Untuk Dapatkannya?

  Pesan & Aktifkan SIM

Buat pesanan untuk SIM melalui aplikasi atau laman web Yoodo, dan kemudian aktifkannya!
(Pssst! Anda boleh melanggan pelan terendah kami – RM3 untuk 50 SMS – dan masih menikmati pemberian percuma dari kami. Kami tahu sesetengah daripada anda mahu mencuba dahulu. Jadi apa kata anda cuba sekarang?)

  Periksa aplikasi untuk melihat kredit RM20 anda

Selepas diaktifkan, anda akan terima RM20 dalam wallet Yoodo anda. Anda boleh gunakan kredit ini untuk membeli apa saja yang anda mahu dalam aplikasi kami!
(Kami syorkan anda dapat booster 20GB pada hanya RM20!)

  Nikmati booster 20GB untuk RM20!

Untuk menikmati 20GB, sila ke Dashboard aplikasi anda, pilih “Buy More” dan kemudian buat pembelian untuk booster 20GB untuk RM20! Kredit RM20 akan ditolak daripada wallet anda. Jika anda perlukan lebih banyak data, anda hanya perlu membeli booster tersebut sekali lagi.
(Cuma anda diingatkan bahawa ia akan luput sebelum tempoh pembaharuan pelan seterusnya.)

Perkara penting yang perlu anda tahu :
  • Jika anda aktifkan SIM bermula dari 14 Jun 2018 dan ke atas, anda akan menerima kredit percuma bernilai RM20 pada wallet anda.
  • Jika anda merupakan seorang pengguna Yoodo yang sedia ada, anda layak membeli booster 20GB Untuk RM20.
  • Anda boleh menggunakan kredit RM20 percuma anda untuk membeli booster 20GB Untuk RM20 untuk mendapatkan data keseluruhan sebanyak 20GB. Atau anda juga boleh membeli produk Yoodo yang lain (SMS, Panggilan, Perantauan, dll)
  • Booster anda kekal sah sehingga pembaharuan pelan yang seterusnya. Sebarang data yang tidak digunakan pada hujung tempoh sah pelan anda akan diluputkan. Ini bermakna jika anda membeli pelan pada 14 Ogos 2018, data booster anda akan kekal sah sehingga 14 September 2018.
  • Jika anda telah menghabiskan kesemua data booster, anda boleh membeli satu lagi booster ‘20GB Untuk RM20’. Anda boleh membeli seberapa banyak booster yang anda mahukan, selagi kempen masih berjalan.
  • Promosi booster ini sah dari 1 Ogos – 31 Disember 2018.
  • Pastikan aplikasi anda berada pada versi yang terkini untuk menikmati booster ini.
  • Jika anda mendaftar melalui program Ajak & Untung, anda hanya akan mendapat RM20 daripada program tersebut dan tidak akan menggandakan ganjaran yang anda terima.