ExpiredSportsDirect Biggest Sale 2019 @ Mid Valley Shopping Mall

Sales besar besaran SportsDirect sedang berlangsung sekarang ni kat Mid Valley KL. Pakat serbu SportsDirect Sports Fair ni gais! Diskaun kaw-kaw punya..

Katanya ada lebih 15,000 pasang kasut nak lelong kali ni. Nak cari kasut sukan ke, kasut bola, kasut jalan ke semua ada. Tag member yg tengah cari kasut tu.

Lokasi: Mid Valley Exhibition Centre, Hall 3, Level 3
Tarikh: 31 Jan – 11 Feb 2019

Bukan tu je, ada lebih 20,000 helai pakaian yg murah2 nak kasi clear jugak. Yang penting harga confirm murah! Ada tambahan 30% diskaun untuk setiap pembelian 3 helai baju. Beli 5 helai, diskaun 40%!

Ada peminat New Balance tak kat sini? Korang boleh dapat shoe tower FREE dengan setiap pembelian minimum RM300 kasut New Balance. Paling best, Beli kasut Under Armour, korang akan dapat RM30 cash voucher! Korang yg beli kasut PUMA pada 2-3 February, boleh dapatkan service laser engraving secara percuma.

Bermula 1 Feb, jangan lupa dapatkan FREE goodie bag tau!
Nak dapat hadiah istimewa & voucher? Senang je, cuma kena ambil & upload gambar dengan mascot SportsDirect
Setiap perbelanjaan minimum RM250 dalam satu resit pula korang berpeluang menang RM300 gift card.

Wah banyak betul promosi best! Jom ajak kawan2, family semua pergi sini. Nak beli barang sukan, baju sukan ke inilah masanya.