AirAsia RM19 Base Fare New Year 2019 Promotions

Goodbye 2018, Hello 2019!

As a treat, we’re giving 1.9 MILLION PROMO SEATS to kick off your 2019 adventures! Isn’t that the best way to welcome the new year?!

Head to http://bit.ly/PromoSeats_Jan19 now, or use the AirAsia Mobile App to book your flights!

Book NOW till 20 Jan 2019
Travel NOW till 31 Jul 2019

Berita baik untuk mereka yang mahu terbang tahun ini, AirAsia kini menyediakan 1.9 juta kerusi dengan harga promosi menarik ke pelbagai destinasi domestik dan antarabangsa.

Ahli AirAsia Big menikmati harga yang lebih istimewa, dari serendah RM19 sehala dari Kuala Lumpur ke Johor, Kuantan dan Labuan, Kota Kinabalu ke Bintulu dan Sibu, Kuching ke Bintulu dan Miri, Pulau Pinang ke Langkawi, atau RM49sehala dari Kuala Lumpur ke Silangit – Danau Toba, Phuket dan Krabi, atau RM69 sehala dari Kuala Lumpur ke Padang dan Bandar Ho Chi Minh.

Bagi penerbangan jarak jauh AirAsia X, ahli AirAsia Big boleh terbang dari dari Kuala Lumpur ke Tianjin, Melbourne, Jeju, Amritsar dan Osaka dengan harga dari RM319. Atau terbang dengan lebih selesa dengan tempat duduk Premium Flatbed dari Kuala Lumpur ke Bali, Taipei, Amritsar dan Jaipur dari hanya RM599.

Promosi ini bermula dari 7 hingga 20 Januari 2019, untuk penerbangan segera hingga 31 Julai 2019. Tempahan boleh dibuat di laman web www.airasia.com atau menerusi aplikasi mudahalih.

Bagi ahli AirAsia Big pula, nikmati harga istimewa dengan membuat tempahan menggunakan mata ganjaran dari serendah 920 mata, di laman web www.airasiabig.com atau aplikasi BIG Loyalty.

Jangan lupa untuk menempah bersama edisi terhad hidangan dalam pesawat Santan Combo Meal, antara menunya ialah ayam teriyaki dengan nasi, salad kentang dan snek manisan dengan harga RM13 (kod penerbangan AK) atau RM23 (kod penerbangan D7) semasa membeli tiket penerbangan AirAsia.