70% DISKAUN BAGI PEMBAYARAN SAMAN JPJ DAN SPAD

70% DISKAUN BAGI PEMBAYARAN SAMAN JPJ DAN SPAD SEMPENA BULAN KEMERDEKAAN BERMULA 1 OGOS 2020 SEHINGGA 31 OGOS 2020

Bersempena dengan bulan kemerdekaan yang disambut pada 31 Ogos setiap tahun, Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia (JPJ) akan memberikan tawaran pengurangan pembayaran saman kepada semua saman boleh kompaun yang dikeluarkan oleh JPJ dan Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD).

Tawaran yang bermula 1 Ogos 2020 sehingga 31 Ogos 2020 ini diberikan kepada semua saman yang dikeluarkan bagi kesalahan di bawah Akta Pengangkutan Jalan 1987(Akta 333), Akta Lembaga Pelesenan Kenderaan Perdagangan (Akta 334), Akta Pengangkutan Awam Darat (Akta 715) serta Kaedah-kaedah dan Perintah-perintah dibawahnya, termasuk kes yang masih dalam tindakan senarai hitam.

Sebanyak 70% pengurangan ditawarkan berdasarkan kepada kadar kompaun semasa yang terdapat dalam sistem JPJ dan yang telah ditetapkan bagi kes-kes di bawah Akta yang tersebut.

Pengurangan saman ini akan dilaksanakan di semua pejabat JPJ (Negeri, cawangan dan UTC) serta saluran pembayaran lain JPJ seperti Portal mySIKAP JPJ, Kiosk JPJ dan JPJ Mobile.

Bagi kesalahan yang telah disenarai hitam, orang ramai dikehendaki untuk hadir ke pejabat JPJ cawangan ataupun negeri bagi proses dokumentasi sebelum urusan pembayaran dapat dilakukan.

FoodPanda : RM6 off across all restaurants nationwide daily!
FoodPanda : RM6 off across all restaurants nationwide daily!
Valid for food delivery orders only. Code cannot be used for pick-up, shops, mart orders. Applicable on all restaurants nationwide. Minimum spend is RM25. Maximum discount is RM6. Daily redemption limit applies. While stocks last. Valid on 3 - 28 February 2023 or while stock last !
COPY THE CODE

Shopee Buy Vouchers Free Cashback promo
https://shope.ee/2VJtnB5gJM

Lazada Surprise Voucher for claim https://invol.co/clgd1w1

Lazada Valentine's RM5 Off Voucher Code
Min spend RM50
COPY THE CODE
MalaysiaFreebies.com
Logo